Sivut

tiistai 21. helmikuuta 2012

Noniin...

Okei, eli aloitetaan sillä, että nyt tapahtuu suurmuokkaus; vaihdan blogin värin vaaleanpunaiseksi, sillä sitä äänestettiin eniten. Kysely kokonaisuudessaan Kyselyt- sivulla. Sitten haluan tietää että kirjoitanko vain omaksi ilokseni vai lukeeko joku myös tätä blogia, joten lisään joka postauksen alapuolelle Luin- nappulat.
Ihan milloin vain mieluusti saatte, mutta nyt on erityistilaisuus kommentoida tähän postaukseen, mitä mieltä olette tästä blogista. Saa kritisoida, saa kehua jne.. Mutta muistakaa silti asiallinen kommentointi. Olisi myös kiva jos ehdottaisitte jotain postausehdotuksiakin etten vain kirjoita kisoista tms.

Tuosta muokkauksesta vielä, että lisään yläkuvan, siinä saattaa kyllä mennä hetki...

Seuraava kysely: Kuinka usein minun pitäisi kirjoittaa tekstejä blogiin?

 OVO Akatemia Fosforit

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vastaan nyt tähän kyselyyn kommentoimalla, vaikka kävin äänestämässäkin.
Minusta on kiva lukea sinun ja muiden blogeja ja varsinkin jos on paljon postauksia.
Ja eihän se pahitteeksi ole jos kirjoittelee paljon. Silloin pitää vaan itse jaksaa kirjoittaa. Eli siis kirjoita niin paljon kuin jaksat en usko sen ketään haittaavan.

Anonyymi kirjoitti...

En osaa sanoa blogista vielä mitään kun en montaa postausta ole nähnyt. Eipä tämä ainakaan pahaksi ole, ja käyn lukemassa kun tulee uusi postaus

Safiirit kirjoitti...

Kiva blogi sulla:)
Haluaisitko lisätä Safiirien blogin tonne sivupalkkiin?

Osoite on www.safiirit.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

Miks et enää kirjoita blogiisi?

Sivutasapaino kirjoitti...

Pahoitteluni, etten ole päivittänyt pitkään aikaan, mutta minulla riittää aikaa treenien ja kokeiden parissa. Koitan nyt saada päivitettyä vähän useammin :)

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko tehdä postauksia teit viimeks varmaan joku kaksi kuukautta sitten !!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Olis kivaa jos tulis enemmän tuloksia ja kuvia 10-12 sarjasta ja 12-14 kilpasarjasta... Olis kiva nähä oman joukkuueen kuva täällä, sekä myöskin joittenkin muitten kaverin suorituksia. Ois myös kiva jos videoisit (:

Oon ite 11-vuotias niin olis kiva nähä oma joukkue jossain kuvassa kun 10-12 sarjas on niin vähän kuvii ja tälleen... Ku yleensä jos on kuvia niin on kärkipäästä tai sitten ihan loppupäästä...

Mut sori ku jankkaan koko ajan.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Miten pystyn liittään omaan blogiini tollasen luin nappulan ? Toivottavasti vastaat<3